Park & Anlegg AS har kjøpt Rosendal Utemiljø AS

Park & Anlegg AS overtok 100 prosent av aksjene i Rosendal Utemiljø AS den 28. april. De ansatte ble overført til Park & Anlegg AS fra samme dato.

– Vi er glade for kunne overta Rosendal Utemiljø, et velrenommert utemiljøfirma som har utført oppdrag innenfor park-/grøntsegmentet, både nyanlegg og vedlikehold, siden 2009. Kulturen passer godt til våre selskapsverdier; «Trygg-Stolt-Nytenkende», sier Øyvind Bergersen daglig leder i Park & Anlegg AS, i en pressemelding fra selskapet.

– Rosendal Utemiljø består av 11 ansatte, inkludert gründerne Magnus Roos og Trond Øivind Ådalen. Staben består av prosjekt-/anleggsledere, anleggsgartnere og stensettere og våre nye kolleger vil bli et viktig supplement til vår allerede sterke park-avdeling, fortsetter han.

Annonse

– Totalt sysselsetter denne avdelingen 65 dyktige fagarbeidere og ledere, og er Østfolds største park- og utemiljøaktør. Vi ser frem til å tilby og konkurrere om attraktive oppdrag videre og mener at vi med dette tilskuddet innenfor park-/grøntsegmentet vil bli en enda sterkere aktør. Vi gleder oss til å bli kjent med Rosendal Utemiljøs ansatte, kunder og forretningsforbindelser, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid, avslutter Bergersen.