Rekordpåmelding til Industriens Markedsplass

22.-23. mars samles på nytt nasjonale og internasjonale utstillere til Industriens Markedsplass (IM) i Telenor Arena, Fornebu. Med over 140 utstillere blir messen større enn noensinne.

Siden 1998 har TESS samlet leverandører til Norges eneste spesialmesse for produkter og tjenester til drift og vedlikehold innenfor entreprenør og industri, olje og gass, havbruk og fiskeri, samt offentlig sektor. IM arrangeres for første gang siden 2018 etter noen års avbrudd grunnet pandemien.

Eget entreprenørhjørne

På programmet er også flere foredragsholdere; blant annet fylkesordfører i Viken, Roger Ryberg, representanter fra Equinor, samt Julie Brodtkorb, adm. direktør i Maskinentreprenørenes Forbund, som skal snakke om kvinner i entreprenørselskaper.

Annonse

Ved «entreprenørhjørnet» vises det frem løsninger som bidrar til effektivitet, kostnadsbesparelser, økt fortjeneste og redusert CO2-utslipp. Ubemannede lagerløsninger, mobile slangecontainere, HMS-containere og siste generasjons redningskammer for sikker tunelldrift er noe av det som demonstreres av våre fagfolk.

Sentralt for messen står budskapet om hvordan virksomheten kan bidra til en bærekraftig utvikling. Kortreiste produkter med høy kvalitet og innovative løsninger, som gir minst mulig fotavtrykk i miljøet, er viktigere enn noen gang.