Ny daglig leder i Agder Anleggsenter

Kristian Spernes (46) er ansatt som daglig leder i Agder Anleggsenter i Agder Gruppen-konsernet.

Spernes startet i jobben 1. mars, og kommer fra stillingen som daglig leder i Gjerde & Byhring AS. Fra Agder Gruppens avdeling på Frogner nord for Lillestrøm, skal han styre både denne og andre avdelinger i Norge og Sverige. Det er i dag over 100 ansatte som sorterer under Agder Anleggssenter, den største enheten i konsernet.

– Jeg opplever en stor anerkjennelse og beundring i bransjen over det Agder Gruppen har fått til på kort tid. Vi blir virkelig oppfattet som en sterk og seriøs aktør, sier Spernes i en pressemelding fra selskapet, etter sin første uke i sjefsstolen.

Annonse

Kristian Spernes har siviløkonomutdanning fra Norges Handelshøyskole og har lang erfaring som leder, først i Norsk Scania og senere i Møller Bil-systemet, før han kom til Gjerde & Byhring AS (Bridgestone Norge). Han er gift, trebarnsfar og bosatt i Nittedal nord for Oslo, og han har også spilt basket på norsk toppnivå.

 

Annonse