Ny daglig leder Båsum Boring

Magnus Sutherland Kristensen (43) overtar som daglig leder i Veidekkes datterselskap Båsum Boring AS.

Kristensen tar over som daglig leder i Båsum Boring etter Dag Espen Båsum, som nå blir avdelingsleder for gjennomboring, utblokking og KL-fundamenter.

Den nye Båsum Boring-sjefen kommer fra stillingen som leder for Veidekke Bane. Han er fra Asker, er utdannet ingeniør fra Heriot-Watt University i Edinburgh og han har jobbet i AF-Gruppen og Aker Solutions før han kom til Veidekke i 2016.

Annonse

Trygve Engedal (38) tar over stafettpinnen som leder i Veidekke Bane etter Magnus S. Kristensen. Engedal har den siste tiden hatt ansvar for marked og tilbud i Veidekke Bane, der han startet som prosjektleder i 2020.

Båsum Boring var nominert til Årets lærebedrift 2022.