Første helelektriske Flexi Heater teletiningsvogn levert

Dia Proff Norge AS har levert den første helelektriske Flexi Heater teletiningsvognen til Braathen Landskapsentreprenør AS.

Braathen Landskapsentreprenør AS har ifølge en pressemelding, tatt et stort steg for å imøtekomme kravene til utslippsfrie byggeplasser ved å investere i Norges første helelektriske Flexi Heater teletiningsvogn. Dette er den første av flere elektriske maskiner som selskapet vil ta i bruk på sine arbeidsplasser.

– Vi er stolte av å være en pioner innen elektrifisering av byggebransjen i Norge, sier maskinansvarlig Magnus Borthen, i Braathen Landskapsentreprenør AS.

Annonse

– Ved å investere i elektriske teletiningsmaskiner reduserer vi utslippene og forbedrer arbeidsmiljøet for våre ansatte. Vi er veldig fornøyde med de to første maskinen vi har mottatt, og ser frem til å ta i bruk flere elektriske maskiner i fremtiden.

Neste vintersesong

Dia Proff Norge AS er generalimportør og distributør av Flexi Heater i Norge.

– Vi er stolte av å ha levert de første helelektriske teletiningsmaskinen til Braathen Landskapsentreprenør AS, sier daglig leder Carl Ronny Olsen, i Dia Proff Norge.

– Fremtiden er jo krystallklar når det gjelder krav til utslippsfrie bygge- og anleggsplasser, og når vi i tillegg ser hvordan svenske Flexiheater har bygget sine maskiner, så har disse absolutt en fremtid for å imøtekomme kravene.  Vi har lenge jobbet med å tilby våre kunder innovative og miljøvennlige produkter, og denne maskinen er et flott eksempel på det, sier han.

Olsen forteller at de har stor pågang fra kunder som allerede forbereder seg til neste vintersesong.

– For de som ønsker å få Flexi Heater-maskiner levert til høsten må forte seg. Vi har alt nå solgt 80 prosent av alle maskiner som skal bygges for kommende sesong, avslutter Carl Ronny Olsen.