Ny daglig leder i Olimb Rørfornying

Olimb Rørfornying AS har opplevd sterk vekst de siste årene, med en rekordomsetning på 380 millioner i 2022. Nå overtar Geir Jensen som ny daglig leder.

Geir Jensen kom fra jobb som leder i Sundt Air til Olimb Rørfornying 1. februar.

– De siste årene har Olimb Rørfornying hatt en jevn omsetningsvekst. Når jeg nå trer inn som daglig leder er det ikke for å gjøre store endringer, men for å videreføre det som gjør at vi har kommet dit vi er i dag, uttaler Geir Jensen i en pressemelding.

Annonse

Bygger videre på dagens drift

Selv med mange års fartstid som leder, er Geir Jensen tydelig på at det er mye å sette seg inn i som fersk daglig leder hos Olimb Rørfornying.

– Det er mye å lære og mange dyktige medarbeidere som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med, og jeg kan hente mye fra kompetansen og erfaringen de sitter med. Sammen skal vi ta vare på kulturen og verdiene som gjør oss gode. Olimb Rørfornying har blitt markedsledende ved å ha en god arbeidskultur, med evne og vilje til å prøve nye ting, og dette skal vi bygge videre på, sier Jensen.

Fortsatt lokal forankring med danske eiere

I 2022 ble selskapet heleid av danske Per Aarsleff A/S, Europas største produsent og installatør av strømpeforinger. Olimb Rørfornying vil fortsatt styre drift og produktutvikling fra hovedkontoret i Råde, som de har gjort siden de installerte den første strømpeforingen i Norge i 1977.

– Olimb Rørfornying har sine røtter ved hovedkontoret i Råde. Her utvikler og produserer vi egne produkter, og vi vil fortsatt beholde den lokale forankringen i årene som kommer, både i Råde og ved avdelingskontorene våre i Norge. Samtidig sørger eierskapet hos Per Aarsleff A/S for at vi fremdeles vil være en trygg partner og arbeidsgiver i overskuelig fremtid, forsikrer Jensen.

Ledelsen i Olimb Rørfornying Holding AS er uendret.