Hybekos tunnellift relansert

Hybekos tunnellift Tunnel-3390RT relanseres med en ny og forbedret motor, og som tilfredsstiller utslippskravene til Steg V.

Hybeko Tunnel-3390RT er, ifølge Hybeko, en ombygd Genie GS-3390RT sakselift. Den leveres med diverse spesialtilpasset utstyr for installasjonsarbeid i tunnel, og skal kunne kjøre i åtte meters arbeidshøyde i hellinger på opptil åtte grader, uten behov for støttebein.

Bedre økonomi

– Arbeid i tunnel kan være spesielt krevende. I tett dialog med kunder utviklet vi tunnelliften for å gjøre deres hverdag så bra som mulig, forteller Pål Tveitan, produktutvikler i Hybeko, i en pressemelding.

Annonse

Han trekker frem fordeler som to-modus drift, tunnel eller standard, arbeidshøyder på henholdsvis 8 eller 12 meter, og kjørehastigheten på 8 km/t nedsenket og 2 km/t ved full arbeidshøyde.

– Dette gir eier/utleier bedre økonomi i maskinen for utleie i to markeder.

Den nye motoren gjør liften mer stillegående, noe som skal gi en mer behagelig arbeidshverdag for montørene. Luft og vann kan bli tilført arbeidsplattformen.

Betydelig marked

Hybeko solgte over 60 lifter av den første modellen, og har store forventninger også til den relanserte versjonen.

– Med flere tunneler som åpner hvert år, i tillegg til et omfattende nettverk av eksisterende tunneler som krever regelmessig vedlikehold, er dette et betydelig marked i flere år fremover, forteller Espen Johannessen, konsernsjef i Hybeko Group.

– Arbeid i tunneler krever spesialtilpasset utstyr. Vårt overordnede mål er at våre spesialtilpassede lifter skal bidra til å gjøre arbeidsdagen sikker, smidig og effektiv for våre kunder. Hybeko Tunnel-3390RT sakselift er bygget for å møte alle de forskjellige aspektene ved tunnel- og generell konstruksjonstilgang. Den nye modellen er i henhold til de nyeste utslippskravene.

– Vi merker økt etterspørsel i markedet på våre tunnellifter, og ønsker å være den foretrukne leverandøren i Norge, avslutter Johannessen.