Peabs oppkjøp av Arne Olav Lund fullført

I november 2022 inngikk Peab Anlegg en avtale om å kjøpe 90,4 prosent av aksjene i entreprenørselskapet Arne Olav Lund A/S. I desember ble transaksjonen gjennomført.

– Peab skal være en lokal samfunnsbygger i Norge, og de senere årene har vi investert i flere selskaper med sterk lokal forankring. Kjøpet av Solberg Maskin i Trondheim, Røstad Maskin i Tromsø og HGT i Bergen har bidratt til at Peab er en komplett anleggsaktør i disse markedene. Med Arne Olav Lund (AOL) kompletterer vi Peab virksomhet på Østlandet, sier administrerende direktør Johan Hansson i Peab Anlegg, i en melding.

Les også: Peab kjøper Arne Olav Lund AS

Annonse

Peab-familien

Arne Olav Lund (AOL) er en anleggsentreprenør med base i Larvik. Selskapet utfører oppdrag over hele østlandsområdet innenfor produksjon og rehabilitering av vei, vann og avløpsanlegg, samt grunn og terrengarbeider.

Firmaet ble etablert av Arne Olav Lund som et personlig foretak i 1957 og omdannet til aksjeselskap i 1966. AOL omsetter i dag for rundt 315 millioner kroner årlig.

– Det er veldig hyggelig for meg å kunne ønske våre nye kollegaer velkommen inn i Peab-familien. Nå starter jobben med å bli bedre kjent med hverandre, og komme i gang med samarbeidet, sier Johan Hansson.

Les også: Arne Olav Lund AS er solgt