VA-messene 2023 – datoene er klare

Fra 7. til  16. mars 2023 reiser VA-messene igjen rundt til fire byer i Norge – denne gangen sammen med både Norsk Vann, Nasjonalt senter for vanninfrastruktur og flere nye utstillere.

Det er VA- og VVS-produsentene (VVP) som står bak bransjemessen, som i vår stilte med ny profil og nytt konsept, og som ifølge en pressemelding hadde flere besøkende enn de tre siste årene sammenlagt. I tillegg til å få se de siste nyhetene og produktene på markedet fra Norges ledende leverandører, fikk de besøkende delta på delvis lokale fagseminarer. Kombinasjonen vekket stor interesse, og VVP jobber nå i samarbeid med Messeselskapet med å videreutvikle konseptet ytterligere, ifølge meldingen.

Se datoer og byer nederst i saken.

Annonse

Flere spennende utstillere

Messesjef og daglig leder i VVP, Bjarne Haugland er svært fornøyd med resultatene og gleder seg til å slippe programmet for 2023 like over nyttår.

– En ting er besøkstallene, men kvaliteten på de besøkende var virkelig over all forventing. Nesten utelukkende har vi fått møte mennesker som jobber med våre produkter på daglig basis, noe som skaper verdifulle møter for begge parter, sier Haugland.

Det ble gjort en grundig evaluering av årets runde, noe som blant annet har resultert i at VVP åpner for enda flere spennende utstillere for 2023 – også de som ikke er VVP-medlemmer, gitt at de beriker arrangementet. Olimb Rørfornying AS er ett av de nye tilskuddene neste år.

Fra VA-messen i Oslo i mars 2022. (Foto: Messeselskapet)

Mer variasjon

– Her er en stor bredde av VA-bransjen representert, og vi får muligheten til å treffe kunder og kollegaer i bransjen på en annen arena enn vi vanligvis pleier å gjøre. Vi har fulgt messen fra utsiden og synes den virker godt tilrettelagt og organisert, vi gleder oss med det til å få være en del av arrangementet i 2023. Uttaler Markedssjef i Olimb, Peer-Christian Nordby.

Denne våren var det en overvekt av besøkende fra kommunesektoren på messene, men Haugland håper på noe mer variasjon neste år.

– Kommunene er vår kjernemålgruppe og her har vi truffet bra, men jeg har et håp om at vi møter flere rådgivere, konsulenter og entreprenører neste år. Messene er kjemperelevante for dem som planlegger og utfører, så her føler jeg vi har enda mer å hente. Jeg oppfordrer med det bedrifter som kunne tenke seg å være en del av VA-messene til å ta kontakt.

VA-messene 2023:

  • Kristiansand 7. mars
  • Bergen 9. mars
  • Oslo 14. mars
  • Trondheim 16. mars