Nå får du løsninger som vil kunne hjelpe deg i kampen mot tidstyver og andre tyver

Hvert år er det vanvittige summer som går tapt i anleggs-Norge til å lete etter og erstatte tapt utstyr. Ikke bare verktøy og mindre utstyr blir tømt fra containerne, men også store maskiner på flere tonn blir tatt med på henger og blir søkk borte. (ANNONSØRINNHOLD)

Det er flere og flere bedrifter som opplever dette scenarioet, og det er få som har tid til å lete etter tapt eller gjenglemt utstyr og maskiner. Med sporingsenheter får du full oversikt over lokasjon og bruk, og de gir deg et ekstra lag med sikkerhet:

  • Sett opp varslinger dersom utstyr beveger seg ut av arbeidsplassen.
  • Se utstyr, maskiner og verktøy i sanntid fra mobil og PC.
  • Få full oversikt med oppdaterte inventarlister.
  • Motta varsel og GPS-koordinater dersom enheten demonteres.

«Ti prosent av alt utstyr forsvinner fra norske byggeplasser årlig»

Annonse

Vit hvor enheten befinner seg til enhver tid

Nå kan du spore større maskiner også når hovedstrømmen på maskinen er slått av. Når tenningen skrues av, slår reservebatteriet på sporingsenheten inn og fortsetter å avgi posisjoner. Med dette vet du eksakt hvor enheten befinner seg til enhver tid, også når de ansatte har tatt helg eller ferie, eller ved tyverier.

Perfekt for å ta kontroll på vedlikehold

Det er tøft å overholde tidsfrister og en maskin ute av tjeneste kan bli dyrt både i overtidstimer og eventuelle dagbøter. Med bedre kontroll over når service og vedlikehold skal utføres, vil bedriftens maskiner holdes i tjeneste, garantier overholdes og du unngår unødvendig vedlikehold på maskiner som har vært mindre i bruk enn først antatt.

– Man har mobilen tilgjengelig hele tiden, og da kan man bare fiske den opp av lomma, gå inn på appen og se hvor den enheten man ønsker er, sier Thomas Eftang, Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen AS.

Kontakt meg for en gjennomgang av dine behov


Simen Hansen
Kolsulent
sha@abax.no