Felleskjøpet satser stort på Park- og anleggsmessa

Med kjente merkevarer som John Deere, Avant, Tokvam, Cat vil Felleskjøpet være blant de mest synlige under Park- og anleggsmessa på Lillestrøm 24.-25. november.

– Vi gleder oss til å ta med løsningene og dele av kunnskapen Felleskjøpet innehar for at våre kunder skal kunne ta vare på nærmiljøet. Dette blir også vårt hovedbudskap og oppfordring under messa: Ta vare på nærmiljøet, sier salgssjef Tone Hellberg i Felleskjøpet Agri, i en pressemelding fra selskapet.

Leverte Avant nummer 5000

– Både kompaktlasterne fra Avant og små og store redskaper fra John Deere er svært populære produkter å se nærmere på når vi reiser rundt på messer, sier Helberg.

Annonse

Tidligere i år leverte Felleskjøpet Avant nummer 5000 til Akasia, selskapet som drifter 28 gravlunder, 35 kirker, kirkegårder og diverse bygningsmasse i Bergen.

Presisjon og optimalisering

– I tillegg til produktene vil vi sette et ekstra sterkt fokus på optimalisering av traktor, blant annet gjennom drivstoffbesparelse. Mange entreprenører har, som bonden, tatt i bruk de mange funksjonene tilknyttet presisjon som ligger i John Deere-merkevaren. Dette vil publikum som besøker standen vår få mer informasjon om, sier Tone Helberg.

Maskiner fra John Deere og brøyteredskaper fra Tokvam. (Foto: Felleskjøpet)

For snart ett år siden hadde Felleskjøpet verdenslansering av den nye 6R-serien til John Deere. En modell som er skreddersydd for anlegg- og entreprenørbransjen, i tillegg til at den selvsagt gjør jobben for bonden.

– Vi ser at mange av innsatsmidlene vi tilbyr den norske bonden på maskinsiden også har stor nytte for entreprenøren og anleggskunden. Dette er definitivt et satsingsområde for oss framover, og vi gleder oss til å fortelle mer om dette på Park- og anleggsmessa, sier Tone Helberg.