Agder Gruppen introduserer Ecotec i Norge

Agder Gruppen har nylig inngått avtale om å bli norsk importør av Ecotec-produkter, med tilhørende salg og service i Norge.

Ecotec produserer resirkuleringsutstyr, fortrinnsvis maskiner for kverning og sortering av avfall og kompost/biokompost, og har et stort utvalg av mobile maskiner. Den første maskinen som er bestilt av Agder Gruppen, Ecotec TDS 820 (dieseldrift), ventes til Norge i april 2023.

Det er det amerikanske selskapet Terex som står bak produksjonen av Ecotec-maskiner, bl.a. i Nord Irland. Det er for øvrig samme selskap som også produserer Powerscreen, som Agder Gruppen også er norsk generalimportør av.

Annonse

Tror på suksess i Norge

Ecotec har spesialisert seg på maskiner og utstyr innen treforedling, biomasse og resirkulering. Porteføljen omfatter bl.a. makuleringsmaskiner, trommel- og resirkuleringssikter, avfallsbehandlere og metallseparatorer. Lave driftskostnader og enkelt vedlikehold kjennetegner maskinparken fra Ecotec, ifølge en pressemelding fra Agder Gruppen.

Den første maskinen som er bestilt av Agder Gruppen, er Ecotec TDS 820. (Foto: Agder Gruppen)

– Vi er glade for å kunne ønske Agder Gruppen velkommen inn i vårt forhandlernettverk. Spesielt siden de tilbyr salg, delelager og service på strategiske steder i hele landet, sier Richard Lavery, Regional Sales Manager i Terex Ecotec.

– Med et allerede erfarent serviceteam er jeg sikker på at vi kommer til å oppleve suksess i Norge. Jeg ser fram til å jobbe sammen med våre nye kolleger og utvide tilstedeværelsen for Terex Ecotec i det voksende gjenvinningsmarkedet i Norge, sier han.