Rototilt med egne styrespaker

Rototilt lanserte nylig konseptet Rototilt Control. Nå lanseres også nye RC Joysticks; Rototilts egne styrespaker.

– RC Joysticks forsterker produktutvalget vårt og gir oss enda bedre muligheter til å påvirke hvordan sluttbrukeren opplever tiltrotatorsystemet. Vi har gjennomført et omfattende og intenst designarbeid der vi har stilt strenge krav for å sikre ergonomi, brukervennlighet og funksjonalitet. Vi er veldig stolte over produktet vi har lansert, sier produktsjef Caroline Jonsson i en pressemelding fra Rototilt.

– RC Joysticks er designet i henhold til våre strenge krav til funksjonalitet og kvalitet. For oss er det helt naturlig å kunne levere et komplett system av tiltrotator og styresystem fra samme produsent, slik at vi kan oppfylle bransjens strenge krav til sikkerhet og CE-merking, forteller Jonsson.

Annonse

Ved hjelp av tester i felt utført av både mannlige og kvinnelige maskinførere, og tett samarbeid med ledende produktdesignere, har Rototilts mål vært å utvikle håndtak som passer en rekke håndstørrelser – uten å gå på kompromiss med passformen, heter det i meldingen.

Styrespakene er utviklet til å passe en rekke håndstørrelser, ifølge produsenten. (foto: Rototilt)

Komplett system

Produktsjefen mener at det brukerne kommer til å legge mest merke til, er den patenterte vinkeljusteringen og håndleddstøtten.

– Rototilt Control er utviklet som et komplett system. RC Joysticks, displayet i RC System og den trykkompenserte hydraulikken i RC Tiltrotators kan gi enda bedre presisjon enn de tidligere systemene våre. Helheten vil oppleves som mye smidigere, siden brukeren får full kontroll over gravebevegelsen, forteller Jonsson.

Oppgraderte tiltrotatorer, styresystem og appen for fjernstøtte fører også til at installasjonen blir raskere og enklere.

– Kravene til ny teknologi, kjørbarhet og brukervennlighet blir stadig høyere. Rototilt Control er vårt svar på det behovet vi ser i markedet – ikke minst på det vi hører fra sluttbrukerne. Etter en lang periode med produktutvikling, gleder vi oss til å se hvordan markedet reagerer», avslutter produktsjefen.