Anleggsmessa Sør – 16.-17. juni 2023

Første gangen vi kjørte messen var i 2014. Våren 2013 fikk jeg henvendelse fra flere av de største aktørene som ønsket en lokal messe som kun hadde fokus på kjernevirksomheten. Vi tok utfordringen og vi hadde en flott messe med 28 utstillere, mimrer Ingvar Ludvigsen, som har hatt ansvar for messene siden oppstarten.

Etter denne suksessen det første året så bygde man også ut kvarte indrebanen på travovalen, rett og slett for at interessen for den neste messen i 2017 økte radikalt. Man endte opp med ca 70 utstillere og interessen fra publikum var også overveldende. I tillegg ble MEF med på laget som en samarbeidspartner og det er vi stolte over.

Anleggsmessa 2020

Anleggsmessa 2020 ble gjennomført med alle de restriksjonene som daværende kommuneoverlege Dagfinn Harr skisserte. Vi havnet vel til slutt på rundt 75 utstillere og 1500 besøkende.

Annonse

MEF er med som samarbeidspartner i 2023.

Julie Rosenlind Falch i MEF presiserer:

– Jeg er med som sparringspartner for Ingvar og travparken, om hva og hvordan ting kan og bør gjøres; både med tanke på markedsføring og profilering, og under selve arrangementet.

– For Sørlandet Travpark er det det viktig at vi får med oss MEF Agder på laget. Det å ha en stor, seriøs organisasjon i ryggen, er verdifullt for oss. Det er en tillit som vi ønsker å ta vare på, og vi skal ha tett dialog med MEF gjennom hele prosessen, sier Ludvigsen

Messeansvarlig Ingvar Ludvigsen og Julie Rosenlind Falch i MEF.

Skikkelig fest for anleggsbransjen

Påmeldingen til Anleggsmessa Sør 2023 er allerede godt i gang.

– Vi åpnet for påmelding rett etter sommerferien, og interessen har vært bra så langt. Drøyt 70 prosent av utstillerområdet er solgt. Vi kommer til å «trøkke» enda mer på gassen framover nå, og vi regner med å selge ut alle plassene før jul, sier Ludvigsen.

– Dette skal bli en skikkelig fest for anleggsbransjen her på Sørlandet. Ikke bare for beslutningstakere, men for alle guttene og jentene der ute som faktisk jobber i bransjen. Jeg tror også det har betydning for rekruttering til bransjen. Her vil bransjeaktører samles for å vise frem og se på siste nytt i anleggsmarkedet.

Utstillerfest på fredag og konsert med Rotlaus på lørdag

I tradisjonens tro så har vi utstiller treff på fredagen etter den første messedagen. Her treffer man kollegaer og faktisk også mange mulige kunder/samarbeidspartnere.

Vi har allerede booka inn bandet Rotlaus som kategoriseres som et av de mest populære live bandene i Norge så det er bare å glede seg, avslutter han.

For mer info om standplasser og info om messen: https://www.anleggsmessa.no/ eller Facebook.

Disse er påmeldt:

HED
AMV
Mørk Maskin
Egil Verne
Anlegg&Miljøservice
NASTA
Gantic
Agder Olje
Gjerstad
Volvo Maskin
Entrack
Hymax
Seabrokers
Tredal
L5 Navigation
Dia-job/Scantools
Ramudden
Algeco
Felleskjøpet
Snemyr& Limm
HR maskin
Traktor og Maskin
Hella Maskin
ATM Service Lillesand
Kemtec
Hydroscand
View Ledger
MEF
Utleieprodukter.
Engcon
Euroskilt
EIK Senteret Rykene
Victoria Gruppen.
Riis Bilglass
UFO Skantraf
Con Serv
Steinsland Mek
PONCAT
Leica Geo Systems
BB Produkter.
Naboen
Garda
Blinken
Sandvik
Hesselberg
Verktøy & Maskin