Opptatt av å få slitestål tilpasset ditt behov?

Så langt tilbake som i 1976 ble Entrack etablert, og hadde da fokus på import av slitedeler for anleggsmaskiner. Siden den gang har selskapet utviklet seg til å bli en av Norges største importører av slitestål til anleggsbransjen. (ANNONSØRINNHOLD)

Nettopp slitestål tok vi en prat med Herbjørn C. Haug om, produktansvarlig G.E.T hos Entrack.

– Vi har vært opptatt av å bygge kunnskap rundt slitestål, og det har vi gjort gjennom møysommelig arbeid gjennom flere tiår. Det er ikke lønnsomt for oss at kundene våre sliter i stykker slitestålet for ofte. Kundene våre må tjene penger for at vi skal tjene penger. Derfor må vi engasjere oss i kundenes utfordringer og finne løsning på dem. Velger kundene feil stål så kan store summer gå tapt for dem. Så å være gode rådgivere ut fra kundens behov er svært viktig, forteller Haug.

Annonse

Hvilke erfaringer har så kundene med slitestålet fra Entrack? Kjetil Tørseth hos Feiring Bruk deler gjerne årsaken til at de har valgt Entrack som sin leverandør.

– Det er flere leverandører innen slitestål i Norge, men vi valgte Entrack blant annet fordi de er veldig gode på å hente fram nye produkter. Det tar kort tid fra man har et produkt på tegnebrettet til det er fiks ferdig, og de er veldig lydhøre på våre innspill underveis i prosessen. Det oppleves som veldig unikt, forteller Tørseth engasjert.

Ikke vendbart bolt-on stål Volvo L250/L260, kundetilpasset i samarbeid med Feiring bruk.

– I tillegg får vi et produkt med lengre levetid, og det blir mer kostnadseffektivt. Mindre mengder stål kastes i søpla, og det gjør godt for både miljøet og økonomien. Avslutningsvis vil jeg også tillegge at Entrack har et veldig bra vareutvalg i hylla, som gjør at vi som kunde er trygg på at vi får stålet levert da vi trenger det. Entrack er enkelt og greit en seriøs leverandør som er til å stole på, avslutter Tørseth.

Lyst til å vite mer om slitestål?

Klikk innom www.entrack.no eller ta kontakt på tlf. 62 94 54 40 eller på mail. firmapost@entrack.no