Ny 10-tonns hjulgraver fra Wacker Neuson

Wacker Neuson lanserer ny versjon av hjulgraveren EW100 på Bauma i slutten av oktober.

Ifølge produsenten skal den nye 10-tonns hjulgraveren sette ny standard i denne klassen, og er blant annet utstyrt med «Intelligent Attachement Management». Akkurat hva dette er opplyser Wacker Neuson ikke om i pressemeldingen de sendte ut en måned før Bauma i München. Men de hevder at kjørehydraulikken og ytelsen til EW100 gjør at den kan utføre oppgaver hvor det ellers måtte brukes en 14-tonner.

Bedre sikt

Produsenten er også sparsom med tekniske data på den nye modellen, men det opplyses om at maskinføreren kan velge forhåndsinnstilte oljemengder til forskjellige verktøy via en 10-tommers berøringsskjerm.

Annonse

I forhold til forgjengeren har nye EW100 fått flatere motordeksel, som sammen med ryggekamera, skal gi bedre sikt rundt hele maskinen. Integrert lys i hele bredden bak på maskinen gir bedre synlighet.