Blir forhandler av knusere, sikter og stacker

Kiesel Norge AS har inngått avtale med Tesab og Lippmann om eksklusiv rett til distribusjon og salg av deres produktsortiment i det norske markedet. Begge produsentene er eiet av Metso Outotec.

Daglig leder i Kiesel Norge AS, Claus Leite, er svært fornøyd med utvidelsen av produktporteføljen.

Komplett range

– Våre kunder har etterspurt disse produktene, og vi er, etter å ha sett på ulike muligheter de siste årene, trygge på at vi nå bringer velegnede produkter inn i markedet. Med denne kombinasjonen fra Tesab og Lippmann er vi i stand til å tilby komplett range innenfor de vanlige maskinstørrelsene for Norge, sier han i en pressemelding.

Annonse

Tesab og Lippmann eies begge av Metso Outotec, og produksjonen skjer i Nord-Irland. Tesab leverer allerede hybridløsninger med strøm og diesel, og Lippmann har dette på gang, ifølge pressemeldingen.

Maskinene ventes ved årsskiftet

– Produktsjef er allerede på plass, og vi jakter nå en selger. Kiesel Norge AS er del av Nasta-gruppen, og vårt samarbeid med Nasta AS vil gi synergieffekter inn i en spennende bransje. De første maskinene ventes til Norge ved årsskiftet, og vi gleder oss til å vise dem frem, sier Claus Leite.

– Spennende marked

Leon Connoly, Dealer Manager for Tesab og Lippmann, er veldig fornøyd med å ha fått Kiesel som sin forhandler for Norge.

– Etter at vi ble kjøpt opp av Metso har vi kapasitet til å øke vårt produksjonsvolum, og dermed søke flere forhandlere. Norge er et veldig spennende marked, og vi mener at våre maskiner vil passe godt inn i forhold til de utfordringer som brukere av slikt utstyr møter her, sier han.

– Kiesel har det vi ser etter i en forhandler; de har hatt en spennende utvikling de siste årene, de har et godt utbygd serviceapparat og dedikerte ansatte. Vi er sikre på at Kiesel Norge AS vil markedsføre og serve kvalitetsproduktene våre på beste måte til det krevende norske markedet.