Trippelsertifisering for V&T Entreprenør

V&T Entreprenør AS er nå ISO-sertifisert etter både ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (ytre miljø) og ISO 45001 (arbeidsmiljø). – Så vidt vi vet, er vi den første bedriften i Norge innenfor vårt fagfelt som har oppnådd sertifisering i alle tre kategorier, sier daglig leder Tom Egeli.

– Vi har jobbet målrettet det siste året med å få på plass gode rutiner og kvalitetssikre våre prosedyrer i et ledd med å få ISO-sertifisert oss i alle områder som nevnt ovenfor. Det har vært et godt og solid arbeid som er lagt ned i hele organisasjonen, og det var derfor med glede vi fikk bekreftet sertifisering for alle områder innen kvalitet ytre miljø og arbeidsmiljø den 25. juli i år, sier Egeli.

– Sertifiseringen beviser at V&T er en seriøs bedrift i Norge, som våre kunder skal være stolte av og benytte. Ikke minst kan alle våre nesten 100 ansatte nå med stolthet si at de jobber i en kvalitetsbedrift innen trafikkavvikling og arbeidsvarsling, fortsetter Egeli.

Annonse

– I praksis betyr dette at vi kan legge ved sertifikatet ved anbudsinnleveringer, i stedet for alle prosedyrer og annen dokumentasjon. Som underleverandør til hovedentreprenører vil vi og fremstå som en ekstra sikkerhet og trygghet i arbeidet med å skaffe nye kontrakter.

Så vidt vi vet, er vi også den første bedriften i Norge innenfor vårt fagfelt som har oppnådd sertifisering i alle 3 kategorier. Det er vi ekstra stolte over, avslutter daglig leder Tom Egeli.