Rental.one med Komatsu-maskiner i utleieparken

Hesselberg Maskin AS har levert sju Komatsu gravemaskiner, valsetog og utstyr fra Bomag til Rental.one.

– Rental.one tilbyr nye og moderne anleggsmaskiner, biler og utstyr, og deres visjon er å lede an innen miljøvennlig teknologi og kostnadseffektive løsninger. Da er det veldig gøy å være med på laget og bistå med at deres utleiepark er spekket med kvalitetsmaskiner fra oss, sier Trond Sandanger, salgsansvarlig i Rogaland for Hesselberg Maskin, i en pressemelding.

Godt marked

Innkjøpssjef Kenneth Folkvord og daglig leder Kjetil Friestad hos Rental.one, kan fortelle at det er god fart i markedet og at etterspørselen på maskiner øker.

Annonse

To av de nyinnkjøpte gravemaskinene, Komatsu PC78US-11 er allerede i arbeid ute i henholdsvis Bergen og på Jæren, og Bomag BW226 25T valsetog er for tiden på prosjekt i Nord-Norge.

Service og verksted

Ifølge Kenneth Folkvord i Rental.one, er selskapet godt fornøyd med å ha inngått innkjøpsavtale med Hesselberg.

– Vi satser stort på utleie av anleggsmaskiner i hele Norge, og vi føler oss godt ivaretatt og verdsatt som kunde hos Hesselberg. Vi har flere spennende ting på gang med Hesselberg fremover, sier Kenneth.

Rental.one er godt rigget med servicebiler og stort verksted for ettermarkedet. Selskapet påtar seg faste oppdrag og utfører årskontroller og sertifiseringer av anleggsmaskiner.

– Vi setter stor pris på denne tilliten og gleder oss til samarbeidet fremover, avslutter Andreas Corwin, administrerende direktør i Hesselberg.