Ny universalkjetting fra Flom Kjetting

Flom Kjetting har over en tid jobbet med å utvikle en ny universalkjetting for traktor, og denne sesongen lanseres Blåmann U-Brodd.

Kjettingen er utviklet, testet og produsert i Norge, og vi er stolte av å ha utviklet det vi mener er den sterkeste U-Brodd kjettingen i markedet, skriver selskapet i en melding.

Ideell for brøyting

Blåmann U-Brodd er en 6 mm lettkjetting som er tilpasset dekkets dimensjon. Den har 6 mm firkantkjetting med påsveisede U-brodder i bane og vridd kjetting i sidestroppene, noe som gjør at den skal være skånsom mot dekket. Kjettingen skal være ideell for brøyting, og gi godt grep på is, snø og søle.

Annonse

Ifølge Flom Kjetting har kjettingen gjennomgått den særegne Blåmann herdingprosessen, noe som skal gjøre kjettingen ekstra robust og slitesterk.

Den nye universalkjettingen kommer med en avtagbar seksjon som enkelt tas av dersom dekkdimensjonen tilsier det. Montering skal enkelt gjøres uten kapping og vanskelige operasjoner med mye redskap. Egne ekspresskoblinger kobler kjettingen raskt og enkelt sammen i banen uten bruk av stiftkoblinger.

Blåmann U-Brodd er det siste tilskuddet Blåmann-serien for landbruk. Fra før består serien av piggkjetting i 7 og 9 mm, og lettkjetting med gripe-elementer i 5 og 7 mm.