DRIV energi – leverer drivstoff der du er!

DRIV energi har lang erfaring med levering av drivstoff til anleggsbransjen. (ANNONSØRINNHOLD)

DRIV kjører ut store volum drivstoff til en rekke bransjer: fra entreprenører og transportvirksomhet, landbruk og industri, til Forsvaret og offentlig sektor. Riktig pris og god leveringsevne er blant konkurransefaktorene.

DRIV energi har tankbiler og erfarne sjåfører, lokalt plassert slik at det kan leveres raskt og sikkert. DRIV energi er det distriktsnære og rimelige alternativet for drivstoff, smøreolje og biofyring. En viktig rolle er å være en trygg samarbeidspartner til anleggsvirksomhet.

Annonse

Halland Transport i Rødberg benytter DRIV-stasjonen på Nore for lokalt drivstoff.

DRIV – 120 selvbetjente drivstoffstasjoner

DRIV er også en utfordrer til de store bensinstasjonkjedene, og tilbyr drivstoff i distriktene til jevne priser. Kunder benytter selvbetjente DRIV-stasjoner 65 steder på Østlandet, i Midt-Norge og i Vestland fylke – på steder med nære og lokalfremmende samarbeid. Kundekortet til DRIV kan også brukes ved Jæren og Agder Olje sine stasjoner på Sør- og Vestlandet.

Et enkelt alternativ der folk bor og ferdes, med god plass og tilgjengelighet for yrkessjåfører og privatkunder. DRIV-stasjonene er for alle!

Kundekort gir ekstra rabatt og faktura. Les mer og søk her: https://drivenergi.no/les-mer-om-drivstoffkort/

DRIV Nore ligger i flotte omgivelser ved Norefjord, en av 65 slike drivstoffstasjoner i distriktene.

Hvorfor velge DRIV energi som leverandør?

DRIV er leveringssterke og prisriktige, har unik lokalkjennskap i distriktene og gir personlig service fra et tilgjengelig kundesenter i Hokksund. Årlig leverer DRIV energi over 300 millioner liter drivstoff i markedet, som kjøres ut på tankbil eller tankes direkte av kunden ved en av de 65 selvbetjente drivstoffstasjonene. DRIV leverer både fossilt og fornybart drivstoff. DRIV er opptatt av å bidra til en bærekraftig tilgang i distriktene.

Hvordan komme i kontakt?

Kundesenteret tlf 32759080/epost: post@drivenergi.no
Webside: www.drivenergi.no
Facebook: @drivenergi

I det grønne skiftet sørger DRIV energi for å levere fornybart drivstoff til markedet.

DRIV energi har vokst til å bli en betydelig markedsaktør, med 25 ansatte i hovedselskapet, 4 søsterselskaper, og en årlig omsetning som vil nærme seg 4 milliarder NOK i 2022.