V&T og B&G med rammeavtale

V&T Entreprenør har signert en landsdekkende rammeavtale med Bertelsen & Garpestad. Avtalen ble signert 12. august og har en varighet på fem år.

– V&T Entreprenør har hatt et godt samarbeid med B&G gjennom flere år, noe som har utviklet seg til et mer komplett samarbeid. Derfor var det med stor glede vi kunne signere en landsdekkende rammeavtale for trafikkavvikling og arbeidsvarsling, sier Tom Egeli, daglig leder for V&T Entreprenør i en pressemelding.

Rammeavtalen innebærer at V&T vil være B&G sin hovedleverandør innen trafikkavvikling og arbeidsvarsling i hele Norge, og skal dekke deres behov for blant annet arbeidsvarslingsplaner, trafikkdirigering og utleie av skilt og sperremateriell.

Annonse

– Det at B&G, som en av landets største maskinentreprenører, overlater dette arbeidet til oss, ser vi på som en enorm tillitserklæring. Det beviser at vi har lykkes med å skape en kvalitetsbedrift innen trafikkavvikling og arbeidsvarsling som store og seriøse selskaper ønsker å knytte seg til. Det er vi utrolig stolte over, sier Tom Egeli.

– Avtalen vil bidra til å sikre arbeidsplasser hos V&T i årene fremover. I vår bransje er vi nå blant de beste i Norge, både med hensyn til kvalitet, trygghet, samt størrelse og kapasitet, noe vi også har bevist tidligere i år med å ISO-sertifisere vårt styringssystem i henhold til ISO 9001,14001 og 45001, avslutter han.