Øystein Hope ny styreleder i MEF

På landsmøtet til Maskinenetrprenørenes Forbund (MEF), som ble arrangert i Ålesund i helgen, ble nytt styre valgt. Øystein Hope fra firmaet Magne Hope AS i Region Vest, ble valgt inn som ny styreleder.

Hope erstatter Arnstein Repstad, som har sittet som styreleder i hele 14 år. Det er rekord i MEF-sammenheng.

– Tusen takk til Arnstein Repstad, som har gjort en fantastisk jobb! Og lykke til med nytt verv, Øystein Hope. Vi er sikre på at han kommer til å bli en god leder, skriver MEF i en melding.

Annonse

Landsmøtet vedtok også å utvide hovedstyret fra åtte til ni medlemmer. Den niende plassen er forbeholdt en kvinne, for å sikre at begge kjønn er representert i hovedstyret.

MEFs hovedstyre ble valgt på Landsmøtet i Ålesund 18. juni 2022.
Foran, fra venstre: Vetle Sjørholt (Ressurs og miljø), Carl Christian Fon (Region Sørøst), Øystein Hope (Leder) og Ann-Therese Kristoffersen (kvinnelig representant).
Bak: Svend Ingvar Hoel Larsen (Region Nord), Jon Gudbrand Kveen Øvre-Flo (Region Vest), Martin Nordbø (Region Sørvest) og Jack Valleraune (Region Øst).
Kjersti Strand Gladsø (Region Midt) (var ikke til stede da bildet ble tatt). (Foto: Odd Borgestrand)

Ingen har sittet så lenge som styreleder i MEF som Arnstein Repstad (t.v.) – hele 14 år. Nå har Øystein Hope overtatt stafettpinnen. (Foto: Odd Borgestrand)