Stort og tungt på Volvo-standen

Volvo-graveren EC530EL er en av Vei og Anleggs tyngste maskiner og sammen med hjullasteren L350H og dumperen A25G utgjør de det tunge hjørnet av Volvo-standen.

Volvo EC530EL, sammen med Volvo EC550EL, utgjør en betydelig satsning i 50-tonnsklassen fra Volvo. Et helt nytt og avansert hydraulikksystem sammen med økt motoreffekt og pumpekapasitet har gjort det mulig å sette ny standard for produktivitet, samtidig som drivstoffeffektiviteten skal være forbedret med 25 prosent. Modellene ble lansert i fjor og har messe-premiere på Lillestrøm.

Letnes Entreprenør AS har kjøpt en EC550EL som snart blir levert, og skal settes i drift på E6-prosjekt selskapet har fått nord i Trøndelag. David Letnes (t.v.), daglig leder i Letnes Entreprenør AS, og David Kristianslund, salgsdirektør i Volvo Maskin. (Foto: Njål Hagen)

Annonse