RG Ekspert-handel på Vei og Anlegg

Tidlig første messedag signerte Kjell Sæter, daglig leder RG Ekspert, kontrakt om kjøp av el-minidumperen Kubota KC70VSL-4e på standen til Hymax. I tillegg ble det også inngått avtale mellom Sæter og Hymax-selger Karl-Erik Mathiesen om kjøp av fem Kubota u56-5. Minigraveren som veier 5,5 tonn har RG Ekspert allerede kjøpt fem av tidligere i år.

Hymax stiller ut et stort antall maskiner deriblant batterielektriske Merlo e-worker. (Foto: Njål Hagen)

Hele rangen

Hymax er forhandler av Kubota, Giant, Ausa og Merlo og stiller med et stort utvalg av maskiner på messa. Blant flere nyheter er batterielektriske Merlo e-worker har 2,5 tonns løftekapasitet, løftehøyden er 5 meter og kjørehastigheten er 25 km/t.

Foreløpig er modellen kun en utstillingsmodell, men daglig leder i Hymax, Glenn Mellegaard, forteller at teleskoptrucken vil bli utstyrt med lithium batterier i løpet av året og deretter klar for salg.

Annonse