Pon relanserer Operator’s Club

I forbindelse med Pon Equipments 120 års jubileum og Vei og Anlegg, relanseres Operator’s Club for alle Cat-førere og fans i Norge.

Klubben har ligget i dvale i noen år, men det har alltid vært en plan om å starte den opp igjen, skriver Pon Equipment i en pressemelding.

Klubb med lang historie

I 1984 ble Operator’s Club startet opp i Norge og for noen år siden ble det besluttet å legge klubben i dvale på grunn av ressursutfordringer og deretter utfordringer rundt datalagring (GDPR).

Annonse

Ifølge Pon er 120 års jubileet en god anledning å relansere den populære førerklubben. Den nye klubben vil ha en helt ny drakt og ha en mer digital profil.

Medlemskapet koster nå 300 kr ved innmelding, som skal gi medlemmene tilgang til en egen nettside for førere, samt en eksklusiv gruppe på Facebook.

– Alle som melder seg inn får en velkomstpakke og vi er bare i startgropa enda. Vi har mange ideer for hva vi kan finne på for våre medlemmer, sier primus motor for førerklubben, Josefine Ruud.

Kickstart av klubben

For virkelig å få fart på innmeldingene i klubben, vil Pon på Vei og Anlegg lodde ut en Cat 301.8 (2-tonns minigraver) for gratis lån ut året blant alle som melder seg inn fra i dag og fram til rett før messa stenger klokken 17 på lørdag 14. Mai.

Ifølge pon blir maskinen fritt levert til fri benyttelse fram til den blir hentet i slutten av året. Innmeldingen skjer digitalt på operatorsclub.no, og alle som melder seg inn er med i trekningen (også de som ikke er på messa), og vinneren blir annonsert på Pons stand under Vei og Anlegg lørdag 14. mai klokken 17.00, samt i sosiale medier.

Pon opplyser at medlemmene av Operator’s Club kan glede seg til eksklusivt innhold og nyheter på hjemmeside, nyhetsbrev og på Facebook. I tillegg vil de bli invitert til arrangementer og konkurranser. Aktuelle temaer relevant for maskinførere vil bli tatt opp, og Pon ønsker er å være i dialog med klubbmedlemmene slik at innhold og aktiviteter formes etter det de ønsker.