Drivstoff der du er – helt enkelt!

DRIV energi og Jæren/Agder Olje passer godt sammen i det norske markedet. Til sammen sørger vi for et konkurransedyktig drivstoffalternativ for anlegg- og transportvirksomhet. (Annonsørinnhold)

Vi tilbyr over 100 drivstoffstasjoner og et solid leveringsapparat som frakter drivstoff dit kunder trenger det. Leveringssikkerhet og service er blant våre kvaliteter.

Tankbiler og sjåfører sørger for sikker levering ute hos kunder året rundt. Våre serviceinnstilte sjåfører leverer store volum drivstoff hver dag – en stor andel går til anleggsvirksomhet.

120 selvbetjente drivstoffstasjoner

DRIV og Jæren/Agder Olje tilbyr drivstoff i distriktene til jevne priser. Kunder kan finne DRIV 65 steder på Østlandet, i Midt-Norge og i Vestland. Jæren og Agder Olje tilbyr ytterligere 55 drivstoffstasjoner på Sør- og Vestlandet opp til Stavanger. Et enkelt alternativ der folk bor og ferdes, med god plass og tilgjengelighet for lastebiler og yrkessjåfører.

Annonse

Våre kundekort kan benyttes på tvers av stasjonsnett, til samme avtaler. Drivstoffkort gir ekstra rabatt og faktura. Bedrifter får tilpasset avtale etter volum. Privatkunder får en fast rabatt. Veldig mange små og mellomstore bedrifter nyter godt av avtaler med DRIV og J/A Olje langs veiene.

Les mer om kundekort og søk her!

DRIV: https://drivenergi.no/les-mer-om-drivstoffkort/

Jæren/Agder Olje:
https://assets.codatahost.com/cmp/302_jaeren/customerapp.html?#/apply

https://assets.codatahost.com/cmp/301_agder/customerapp.html?#/apply

Finn våre stasjoner: https://drivenergi.no/finn-stasjon/

Noen av våre 120 selvbetjente drivstoffstasjoner i distriktene – som er for alle!

Lang erfaring med drivstoff til anleggsbransjen

Vi kjører ut store volum drivstoff til en rekke bransjer, blant andre; entreprenører og transportvirksomhet, landbruk og industri. God leveringsevne og lokale samarbeid står i fokus. Vi har tankbiler og erfarne sjåfører, lokalt plassert – slik at vi kan levere raskt og sikkert til kunden. I det grønne skiftet sørger vi for enkel tilgang på miljøprodukter som AdBlue, fornybar diesel (HVO) og biofyring – og er en aktiv samarbeidspartner i å løse kunders utfordringer for fremtiden.

Kom i kontakt med oss:

DRIV energi
Telefon: 32 75 90 80
Epost: post@drivenergi.no
Webside: www.drivenergi.no
Facebook: @drivenergi

Jæren/Agder Olje
Telefon: 982 00 000/ 909 40 300
Epost: post@jaerenolje.no / post@agderolje.no
Webside: www.jaerenolje.no
Facebook: @jaerenolje