Wacker Neuson og Agder Anleggsenter utvider samarbeid

Wacker Neuson og Agder Anleggsenter har blitt enige om å utvide sitt eksisterende samarbeid i Norge. Fra 14. februar vil Agder Anleggsenter være generalimportør for Wacker Neusons produkter i Norge.

– Vi er veldig glade for å utvide samarbeidet. Som Wacker Neusons generalimportør kan vi nå utvide vårt tilbud i Norge betydelig og gi våre kunder ekstra service. Dette er et viktig skritt for oss på vår vei for å bli nummer én leverandør for byggebransjen i Norden, uttaler Svein Arne Uppstad, administrerende direktør i Agder Gruppen, i en pressemelding.

Agder Anleggsenter er en del av Agder Gruppen som er en leverandør av maskiner, service, reparasjoner, transport, deler og utstyr til tunnel- og byggebransjen. Hovedkontoret ligger i Kristiansand, med avdelinger i Oslo, Drammen, Sandnes, Tromsø, Førde, Fauske og Flekkefjord.

Annonse

– Vi er overbevist om at utvidelsen av vårt samarbeid i Norge vil gi mange fordeler, og alle våre ansatte er med videre til Agder Anleggsenter, og våre kunder vil dermed få beholde sine personlige kontakter, sier Alexander Greschner, Chief Sales Officer i Wacker Neuson Group.