Oppgradert traktorgraver fra Hydrema

Hydrema 900G-serien bygger på mer enn 40 års erfaring med produksjon av traktorgravere. Mange av forbedringene skal være utviklet og designet etter ønsker og tilbakemeldinger fra kundene.

Hydrema 900G-serien består av fire modeller – 906G og 908G med 122 hk, samt de større 926G og 928G med 147 hk. Cummins-motorene er oppdatert slik at de oppfyller utslippskravene til Steg V.

Den nye 900G-serien består av fire modeller som alle er utstyrt med Cumminsmotorer som tilfredsstiller utslippskravene til Steg V. Foto: Hydrema

To-i-en

Alle fire modellene har leddstyring, og graveaggregatet har sideforskyvning og 280-graders graveområde. Traktorgraveren (gravelasteren) er både en regulær 10-tonns laster og en 8-10-tonns gravemaskin, ifølge en pressemelding fra Hydrema.

Annonse

– Allsidighet er et nøkkelord her. Det betyr for eksempel at også de mindre entreprenørene med kun denne ene maskinen, kan gi anbud på oppgaver hvor det uten en traktorgraver ville være nødvendig å ha flere forskjellige maskiner med. Hydremas traktorgravere er veldig populære, særlig i Skandinavia, hvor vi med 900G-serien håper å vinne ytterligere markedsandeler, sier Jonas Laustsen, prosjektleder for kompakte produkter hos Hydrema.

900G-serien er blant annet utstyrt med et multijusterbart armlene, 8-liters mobil kjøle-/varmeboks, større mulighet for individuell førertilpasning av styrespaker, og med den nye fjernkontrollen kan man aktivere lysfunksjonene «welcome-light» og «follow me home-light».