Nye John Deere-modeller på vei til Norge

Felleskjøpet får nye traktorer i John Deere 6R-serien inn til Norge, og legger ut på Norges-turné med en gang.

Før jul presenterte John Deere fire splitter nye modeller i 6R-serien. I forbindelse med lanseringen var en tidlig utgave av 6R 215 på verdenslansering i Norge under landbruks- og maskinmessa Agroteknikk, ifølge en pressemelding.

Nå er to nye modeller på vei nordover fra Tyskland. De nye modellene er 6R 150 med ny laster, og John Deere 6R 185.  Traktorene er lastet opp på semitrailer, og skal kjøre karavane fra Rogaland til Trøndelag.

Annonse

Entreprenør-traktor

– 6R-serien er spesiell for den treffer alle, uansett om du er husdyrbonde, grønnsaksdyrker, kornbonde eller entreprenør. Nå kommer det to modeller vi aldri tidligere har sett i Norge, så dette gleder vi oss skikkelig til, forteller Tore Glærum, produktsjef traktor i Felleskjøpet Agri.

Karavanen skal innom flere avdelinger i Felleskjøpet, og ender opp i Steinkjer før den svinger over grensa til Sverige. Se her for steder og dato.