Norges største verkstedkjede for tunge kjøretøy

Team Verksted har i dag 24 verksteder i Norge – fra Kristiansand i sør til Alta i nord – og har 380 ansatte.

Historien startet i 2011 da Team Verksted, som eies av Vy AS, overtok 5 internverksteder fra den gang Nettbuss, og har siden da bygget opp til det som i dag er Norges største kjede for tunge kjøretøy.

Veksten har skjedd i stor grad gjennom oppkjøp av eksisterende verksteder, samt noen nyetableringer. Verkstedene har lang og bred erfaring i vedlikehold og service på spesielt tyngre kjøretøy som lastebiler, hengere og busser, men varebiler, bobiler og andre kjøretøy er også velkomne! Alle er godkjente flermerkeverksteder, det betyr at vi skrur på alle merker, tar alle jobber og i tillegg til at vi har komplette karosseriverksteder flere steder i landet.

Annonse

«En av våre grunntanker er å holde utgiftene for bilhold så rimelig som mulig.»

Alle verkstedene våre er utrustet med moderne og avansert utstyr for reparasjon og elektronisk feilsøking. Vi har dyktige mekanikere som er engasjerte og oppdaterte på siste teknologi. Hos oss sparer du tid og penger, alt for at du skal kunne ha bilen der den hører hjemme – på veien!

I 2017 kjøpte Team Verksted LVD Lastvagnsdelar AS og sikret da kontroll over deleleveranser, det gjør at vi kan levere deler på meget kort tid og av original kvalitet i hele Norge. Vårt lager for reservedeler ligger sentralt på Fugleåsen ved Langhus, og rett ved E6. Lageret er 2 200 kvadratmeter og har reservedeler til alle lastebilmerker og tilhengere.

En av våre grunntanker er å holde utgiftene for bilhold så rimelig som mulig. Derfor prøver vi å skaffe alternative deler hos kjente leverandører til en gunstig pris – men alltid av original kvalitet.

Vi ønsker deg og ditt kjøretøy velkommen!

Hvordan komme i kontakt med oss?

Se vår nettside www.teamverksted.no og oversikt samt kontakt informasjon til den avdelingen som ligger nærmest deg.