Drivstoff til anleggsvirksomhet – nå også i Vestland!

DRIV energi er en norsk, distriktsnær og rimelig leverandør av drivstoff, smøreolje og biofyring. DRIV leverer drivstoff dit kunden trenger, og via 65 selvbetjente drivstoffstasjoner.

Heggestad AS ble DRIV energi Vestland fra 1.januar i år! DRIV dekker nå Østlandet, Midt-Norge og Vestlands-regionen.

Et 20-talls tankbiler og sjåfører sørger for sikker levering ute hos kunder året rundt.

DRIV energi har lang erfaring med drivstoff til anleggsbransjen

Vi kjører ut store volum drivstoff til en rekke bransjer: fra entreprenører og transportvirksomhet, landbruk og industri, til Forsvaret og offentlig sektor. God leveringsevne og lokale samarbeid er blant våre kvaliteter. Vi har tankbiler og erfarne sjåfører, lokalt plassert – slik at vi kan levere raskt og sikkert til kunden. I det grønne skiftet sørger DRIV for enkel tilgang på miljøprodukter som AdBlue og fornybar diesel (HVO), og er en synlig aktør i å løse kunders utfordringer for fremtiden. DRIV er, som en av få i bransjen, miljøsertifisert med ISO 14001 og kvalitetssertifisert med ISO 9001.

Annonse

Heggestad er nå DRIV energi Vestland AS

Tidligere Heggestad AS leverer drivstoff til kunder i Vestlands-regionen, via utkjøring på tankbil og 4 drivstoffstasjoner i Sogndal, Kaupanger, Voss og Norheimsund. Sven Eirik Heggestad har sørget for levering i Vestlands-regionen siden 1995. Vestland er nå med på laget, sammen med DRIV energi på Østlandet, DRIV energi Midt-Norge i Trøndelag og DRIV energi Hallingdal på Gol. DRIV er glade for å kunne samarbeide med de beste folka i Distrikts-Norge!

Sven Eirik Heggestad er daglig leder for DRIV energi Vestland AS.

DRIV – 120 selvbetjente drivstoffstasjoner

DRIV er også en utfordrer til de store bensinstasjonkjedene, vi tilbyr drivstoff i distriktene til jevne priser. Du finner DRIV på 65 steder på Østlandet, i Midt-Norge og i Vestland – ofte på steder med gode, lokalfremmende samarbeid. Kundekortet kan også brukes ved Jæren og Agder Olje sine stasjoner på Sør- og Vestlandet. Hos DRIV kan du betale med bank-/kredittkort, DRIV kundekort eller Jæren/Agder Olje kundekort. Et enkelt alternativ der folk bor og ferdes, med god plass og tilgjengelighet for yrkessjåfører. Stasjonene våre er for alle!

Kundekort gir ekstra rabatt og faktura. Les mer og søk her: https://drivenergi.no/les-mer-om-drivstoffkort/

DRIV Nore; en av 65 selvbetjente drivstoffstasjoner i distriktene – som er for alle!

 

Hvorfor velge DRIV energi som din leverandør?

Vi er leveringssterke og prisriktige, har unik lokalkjennskap i distriktene og gir personlig service.

Hvordan komme i kontakt med oss?
Kundesenteret tlf 32759080/epost: post@drivenergi.no. Webside: www.drivenergi.no  Følg oss på Facebook: @drivenergi