Ny importør av Merlo-maskiner i Norge.

Hymax AS overtar agenturet på Merlo fra årsskiftet.

Hymax AS har fra tidligere Kubota-, Giant- og Ausa-agenturene i Norge. Daglig leder i Hymax, Glenn Mellegaard, forteller i en pressemelding at Hymax har stort fokus på leveranser til utleiebransjen og at Merlo-produktene passer godt inn sammen med deres eksisterende maskin agenturer.

Torgeir Nustadhaugen i Hymax, som har lang erfaring fra både kran og løfteutstyr, vil bli Produktsjef for Merlo-produktene i Hymax.

Annonse

– Overtagelsen av agenturet vil være fra 1. januar 2022, og den første presentasjonen av Merlo-maskinene vil være på Vei & Anleggsmessen i februar, forteller Torgeir Nustadhaugen i Hymax.

Merlo produserer teleskoplastere både for anleggs- og landbruksbransjen, og er en av de største leverandørene av slike maskiner i Europa. (Foto: Merlo S.p.A).

Alpha Maskin AS på Fetsund har representert Merlo S.p.A i Norge siden 2006. Maskiner som er i bestilling fra kunder vil bli levert av Alpha Maskin AS. Deretter overlates alt vedrørende agenturet til Hymax AS.

– Alpha Maskin AS vil i fremtiden konsentrere alt fokus på leveranser av Schwing Stetters betongmaskiner, uttaler Bjørn Steinar Olsen, daglig leder i Alpha Maskin AS.