Gjør anleggsplassen klar for et lønnsomt 2022

Teknologi blir stadig viktigere innen bygg og anlegg, men vet du hvor mye du kan spare på å digitalisere byggeplassen? (Annonsørinnhold fra ABAX).

På samme måte som et bygg blir smartere ved bruk av tekniske løsninger kan også anleggsplassen bli mer effektiv ved hjelp av telematikk. Les videre for å se hvordan telematikk kan hjelpe deg i dine prosjekter.

Samle informasjon fra din maskinflåte uavhengig av produsent
Med flåter bestående av maskiner fra ulike produsenter kan det være utfordrende å samle alle dataene for å få et overblikk. Historisk sett har det vært nødvendig å bruke ulike platformer fra hver enkelt produsent (OEM) for å se dataene for brukstimer, posisjon og mer, nå blir det enklere.

Annonse

Felles standard gjør det lett å benytte data
For å få orden på et kaos av telematikkdata, introduserte Association of Equipment Management Professionals  (AEMP) en telematikkstandard i 2010. AEMP skapte med dette et felles dataformat som gjorde det lettere å trekke ut flåtedata fra ulike OEM-er. Vi har samlet disse i én felles portal, ABAX Smart Connect.

Kun en logg-inn
ABAX Smart Connect er en hardwarefri løsning som samler informasjon fra dine maskiner uavhengi av produsent – i en og samme platform. Dine maskindata samles inn i gode rapporter og i et inutivit oppsett.

  • Rask og enkel tilgang til maskinenes timebruk
  • Drivstofforbruk
  • Tid på tomgang
  • Tilstandsrapport
  • Vedlikehold og kommende service

I tillegg gir vår løsning deg en nøyaktig miljørapport som blir ditt verktøy på vei inn i det grønne skiftet.

Vil du vite mer om vår nyhet ABAX Smart connect?
Kontakt meg gjerne!

Simen Hansen
+47 477 02 578
mailto:[email protected]