Arctic Entrepreneur – påmeldingen har åpnet

Arctic Entreprenur er vinterens første store faglige og sosiale møteplass. Nå har påmeldingen åpnet.

– Arctic Entrepreneur er en bransjemesse. Ikke bare for MEF-medlemmer. Her er alle som er interessert i våre bransjer velkomne! Det blir stor utstilling, faglige seminar, prisutdelinger og hyggelig samvær!

Det sier arrangør MEF i en melding om at påmeldingen til Arctic Entreprenur har åpnet.

Annonse

Arctic Entrepreneur – 18.-20. januar 2022

Messen og konferansen foregår i The Qube på Gardermoen 18.-20. januar. Åpner tirsdag og stenger torsdag.

Etter lunsj tirsdag blir det Klima og miljø i anleggsbransjen på agendaen. Onsdag blir det først et felles seminar med dagsaktuelle tema før vi deler inn i tre parallelle sesjoner med Sikkerhet, beredskap og sprengning, VA og Gjenvinning.

Disse seminarene fortsetter på torsdag, og i tillegg vil det bli kurspresentasjoner fra MEF-skolen.

Kunnskapsministeren deler ut til Årets lærebedrift 2021

Kunnskapsminister Tonje Brenna.

Onsdag 21. januar kommer kunnskapsminister Tonje Brenna for å dele ut prisen Årets lærebedrift 2021. Ved å kåre Årets lærebedrift ønsker MEF å premiere foretak som i særlig grad har utmerket seg i sitt arbeid med oppfølging av lærlinger og/eller lærekandidater.

MEF håper at prisen kan bidra til å synliggjøre det viktige utdanningsarbeidet som gjøres av næringslivet, og at den vil inspirere og motivere bransjen som helhet.

– Vi setter stor pris på å få kunnskapsministeren til å dele ut prisen. Dette har blitt en tradisjon, og vi gleder oss til en høytidelig kåring på Arctic Entrepreneur, sier Terje Eikevold i MEF.

Kåringen av Årets lærebedrift 2021 finner sted 19. januar kl 15.20 på Arctic Entrepreneur 2022. Det er i år ni kandidater til Årets lærebedrift 2021. Alle blir presentert i Anleggsmaskinen i løpet av høsten.

Program – og flesk og duppe

Det faglige programmet er fyldig og bør inneholde noe for enhver smak.

Det sosiale er for mange en vel så viktig grunn til å være med på Arctic Entrepreneur. I år har MEF booket Henrik Fladseth og Loveshack til å underholde på Vinterfesten, mens Nilsi og Sie Gubba stiller på Brakkemiddagen.

– Blir det flesk og duppe da?

– Ja. Det blir så klart flesk og duppe, forsikrer MEF.