Steen & Lund endrer navn til Agaia

Norges største anleggsgartnerfirma med nytt navn – inspirert av både jorden og mennesket.

– Steen & Lund vært et godt navn i mange år. I løpet av selskapets 40 år lange historie har vi utviklet oss til å bli Norges ledende innen vedlikehold og utvikling av uterom. Nå er tiden inne til å se fremover under nytt navn og nye visjoner.

Det skriver selskapet, som nå altså heter Agaia, i en pressemelding.

Annonse

Sterkere fokus på mennesker og miljø

Agaia er et helt nytt navn. Det er har ingen konkret betydning, men er inspirert av Gaia, som betyr jord eller land, men også var jordens gudinne. A-en er hentet fra anthropos, som betyr menneske. Til sammen blir det Agaia, et navn som skal motivere og assosiere selskapets fokus på menneske og miljø.

– De siste årene har vi hatt en veldig positiv utvikling i antall oppdrag og hvordan vi løser dem for kundene våre på en mer og mer bærekraftig måte. Under navnet Agaia vil vi ta enda større ansvar og sette en ny standard for utvikling og vedlikehold av uterom, sier administrerende direktør Petter A. Vistnes i pressemeldingen.

Levende, vakre og varige uterom

– Fremover skal vi fylle Agaia med positive verdier fra alt vi gjør og skaper sammen med våre samarbeidspartnere. Vi tar utfordringene bransjen har på alvor og ønsker å bidra til å sette standarden for en bærekraftig fremtid, heter det videre i meldingen.

Navneendringen vil være gjeldende fra mandag 30. august 2021.