Frostsikre og godt synlige slanger til vann og avløp

Nye frostsikre vann- og avløpsslanger fra Dia Proff Norge AS. Sikrer mot både frost, slitasje og overkjøring.

– Utfordring med rennende vann når minusgradene herjer er noe mange av oss har et godt forhold til. Å bringe vann eller avløp fra A til B er noe som skjer i enormt mange sammenhenger, og løsningene for å unngå at vann eller avløp fryser er ofte kostbare og kompliserte.

Det sier Dia proff Norge i en pressemelding.

Annonse

De har lenge jobbet med å perfeksjonere sine vinterprodukter, og kommer nå med nye frostfrie proffslanger.

– En svært enkel og fleksibel løsning som kobles direkte på en vanlig utekran, opplyses det i pressemeldingen.

Slitesterkt og fluoriserende

Valg av materialet i slangene har vært ytterst bevisst. Markedet har i følge pressemeldingen lenge etterspurt et produkt som både skal tåle røffe forhold, men også minske risikoen for skader. Valget landet på høy kvalitets PVC i fluoriserende oransje.

– Materialet er både slitesterkt og øker synligheten betraktelig. Dette gjør det enklere for biler og annet tungt kjøretøy å unngå produktene når de kjører i området, sier leverandøren i pressemeldingen.

Slangen er godkjent for drikkevann. Den er trykktestet under 10 bar, og er testet frostfri helt ned til minus 30 grader. Leveres i lengder fra 3 til 25 meter, med mulighet for seriekobling.

– Når det kommer til bruksområder er produktene ekstremt fleksible. Det er kun fantasien som setter begrensningene her, forsikrer Dia proff Norge AS.