Mählers: Ny servicetekniker og selger i nord

Mählers Norge vokser jevnt og trutt. Styrker seg med ny servicetekniker og ny selger i nord.

– Siden oppstarten i 2014 har vi hatt en jevn vekst. Vi er nå en av markedets ledende snøplogleverandører.

Det sier Mählers Norge AS i en pressemelding.

Annonse

For å møte den økte etterspørselen og øke tilgjengeligheten ytterligere, ansetter selskapet nå en servicetekniker og en salgsansvarlig i Nord-Norge.

Servicetekniker

Tor Olav Finnstun er ansatt som servicetekniker. Han har tidligere jobbet i Ekspert Maskinutleie AS som servicetekniker og installatør for kraner, utleiemaskiner og anleggsmaskiner.

– Med Tor Olav vil vi kunne gi kundene enda bedre service og support, sier salgs- og markedssjef Roar Wehn, i Mählers AS og Mählers AB.

Tor Olav vil ha kontakt med Mählers’ og Rascos servicepunkter i hele Norge, samt yte service og support slik at kundens utstyr alltid er klart til bruk.

– Jeg drar dit det trengs. Reservedeler har jeg i servicebilen, på lageret i Trondheim, i Sverige og hos servicepartnerne. Vi jobber for at kunden skal få delene levert så raskt som mulig, sier Tor Olav.

Selger i nord

Mählers tidligere selger i Nord Norge, Per Hugo Mikalsen, går nå over i en ny tilværelse som pensjonist.

For å erstatte han har Mählers ansatt Markus Wehn (23), som vil være ansvarlig for salget i Nord-Norge. Markus kommer fra stilling som salgssjef for kontormøbler, og ser nå frem til å være med på Mählers’ videre reise i Norge.

Roar Wehn, Mählers.

Roar Wehn, Mählers. (Foto: Jørn Søderholm)

– Jeg har fått mulighet til å tilbringe noen uker på veien med den tidligere selgeren i Nord-Norge, Per Hugo Mikalsen. Vi har et svært bredt og godt utvalg av produkter. Fokuset på forbedring, utvikling og innovasjon er svært spennende, sier Markus Wehn.

Markus vil holde til i Trondheim og vil i hovedsak ha ansvaret for landsdelen fra Steinkjer til Kirkenes.

– Tilgjengelighet er avgjørende for oss i Mählers. Uansett om det gjelder salg eller support. Vi vet hvor viktig hvert minutt er for kundene. Med Tor Olav og Markus på laget vil vi kunne fortsette å være den fleksible og tilgjengelige samarbeidspartneren, sier Roar Wehn.