Hesselberg styrker troppene

I tråd med vekst i selskapet ansetter Hesselberg Maskin over hele landet.

Hesselberg Maskin AS har vært nede i en bølgedal, men det siste halve året har den nye ledelsen endret kursen radikalt. Det har resultert i en økning i antall solgte maskiner med hele 65 prosent, og med økt arbeidsmengde må det fylles på med arbeidskraft. Det skriver Hesselberg i en pressemelding.

Nord-Norge

Stig-Arne Eliassen (45) er ansatt som salgsansvarlig Komatsu og Bomag i Nord-Norge. Stig har vært i entreprenørbransjen i mange år, blant annet som maskinfører. Han kommer nå sist fra salg av verktøy. Stig vil ha base fra avdelingen i nord på Finnsnes – men bilen vil nok bli hans nye hovedkontor, da det er mange mil som skal tilbakelegges. Han sier han gleder seg til å ta bilen fatt og ut å hilse på alle kunder i nord – bade eksisterende og nye.

Annonse

Østlandet

Tim Jørstad (40) er ansatt som Key Account Manager Komatsu, i nystartet KAM-team i Hesselberg. Tim har jobbet med salg innen bygg og anlegg i ni år, og kommer nå sist fra stillingen som salgsansvarlig I Steelwrist. Tim vil ha base på Hesselbergs hovedkontor på Lindeberg, mellom Skedsmokorset og Kløfta.

Vestlandet

Tommy Jensen (40) er ansatt som salgssansvarlig Komatsu og Bomag i Vestland fylke. Avdelingen i Bergen vil bli hans base. Tommy har vært i anleggsbransjen siden 2005 og har en solid og bred bakgrunn som bade maskinfører, anleggsleder og grunnarbeider. Han syns det er spennende å bli med på Hesselberg sin reise nå, og få være med å ivareta kundene i sitt distrikt, samtidig som det skal etableres og skapes nye relasjoner og ta Hesselberg til nye høyder.

Bjørn Rune Heen (59 år) er ansatt som regionsleder Vestland. Han vil ha hovedbase på avdelingen i Bergen og kontor i Stavanger, og ha ansvar for drift av avdelingen i Bergen og Stavanger. Bjørn Rune har bakgrunn innen ledelse, da i hovedsak innenfor salg, og kommer nå sist som daglig leder i møbelbransjen. Han er glødende engasjert over å få denne muligheten, og gleder seg til å komme i gang.