Naboen har kjøpt fem Volvo L-25 elektriske hjulastere

Utleieselskapet Naboen har kjøpt fem nye Volvo hjullastere. Maskinene leveres i disse dager ut til selskapets avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

De nye maskinene er et ledd i selskapets strategi om å være ledende innen utleie av elektriske / null-utslipps maskiner og utstyr.

Selskapet sier det er viktig å kunne tilby kunder maskiner som møter de siste miljøkrav når det gjelder utslipp og støy.

Annonse

Dette er Volvos første leveranse til Naboen.

Stort satsingsområde

– Vi har kjent hverandre lenge og har hatt noen mindre prosjekter sammen. Derfor er det ekstra kjekt at vi nå får til en stor bestilling på elektriske maskiner, som er vårt nye store satsningsområde.

Det sier salgsdirektør David Kristianslund i Volvo Maskin.

Den 5,5 tonn tunge hjullasteren er sammen med en 2,5 tonns gravemaskin de første fabrikkproduserte elektriske anleggsmaskinene fra Volvo.

– Vi har mer spennende i vente i nær framtid, lover Kristianslund.

Først i landet

Fleetmanager Jone Ølberg hos Naboen er stolt over å være først i landet med utleie av Volvos elektriske hjullaster.

– Volvo har alltid vært kjent for kvalitet. Når de i tillegg kan tilby bærekraftige maskiner av dette formatet, passer det som hånd i hanske til vår miljøstrategi fram mot 2030. Vi liker å være først på banen når det dukker opp noe nytt innen elektriske maskiner, sier en offensiv og glad Jone Ølberg.

De første fem maskiner er altså nå tilgjengelige hos Naboens avdelinger i Norge. Utleieselskapet Naboen ble i 2018 hedret som «European Rental Company of the Year – 2018 – Large Companies».