Rammeavtale om filter til 350 maskiner og biler

Ny rammeavtale: Øst-Riv AS og Nordic Demolition Group kjøper filter til 350 maskiner hos én leverandør. Service og digital løsning var avgjørende.

En ny rammeavtale mellom Øst-Riv AS og Ditech er nå signert.

– Med over 350 biler, gravemaskiner, hjullastere og lastebiler hadde Øst-Riv et mål om å få én hovedleverandør av forbruksfilter.

Annonse

Det opplyser filterleverandøren Ditech i en pressemelding.

Digital løsning

– Vi valgte Ditech som leverandør på grunn av service, kompetanse, kvalitet på filtrene og evnen til å snu seg rundt for å få levert filtrene. Ditech hadde også den beste digitale løsningen, sier maskin- og innkjøpsleder Benn Solstad i Øst-Riv AS i pressemeldingen.

I forkant sendte de ut en forespørsel til flere aktører. Gode vilkår, brukervennlig kundeportal og var viktige krav. Det viktigste kravet: Å kunne tilby filter til hele maskin- og bilparken.

Ditech har nå signert en rammeavtale på tre år med Øst-Riv og resten av selskapene under Nordic Demolition Group (R3 Entreprenør AS, Norprodukter Miljø AS og Saneringsteknikk AS).

– Vi setter stor pris på tilliten og gleder oss til samarbeidet med Øst-Riv. Dette viser at de endringene vi har gjort det siste året, gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner på filter innenfor vei og anlegg, sier daglig leder Morten Andre Karlsen i Ditech AS.