Tre nye i Hymax

Steffen klargjør brukte maskiner. Christian skal selge i Agder, mens Lars Wilhelm skal selge i Vestfold og Telemark.

Hymax AS har ansatt tre nye medarbeidere i det siste.

Steffen Søgård (35) har begynt som klargjører av brukte maskiner på hovedkontoret i Brumunddal.

Annonse

Han har fagbrev som industrimekaniker, og har arbeidet i offshoreindustrien i mange år. Nå har han flyttet hjem til Brumunddal, og har en trygg hånd på brukte maskiner.

Lars Wilhelm i Agder

Lars Wilhelm Andersen (39) har begynt som distrikssjef i Agder, med salg av alle Hymax produkter i det store distriktet som tidligere var Aust- og Vest-Agder. Han kommer fra Landskapsentrepenørene AS, hvor han har jobbet i 14 år.

Der begynte han som mekaniker, og har de siste fem årene har jobbet som innkjøper og prosjektleder på deres avdeling i Kristiansand. Lars Wilhelm er bosatt i Mandal, og skal arbeide fra Hymax sitt avdelingsontor i Kristiansand.

Christian i VeTe

Christian Myhre Hansen (41) er ansatt som distrikssjef for Vestfold og Telemark. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Bø Lift og Maskinutleie AS.

Tidligere har han drevet som maskinentreprenør og totalleverandør av nye boliger, samt jobbet på jernbaneprosjekter i Sør-Norge. Christian bor i Bø, og skal arbeide fra hjemmekontor med salg av alle Hymax sine produkter i de to fylkene som nå er slått sammen til ett.