Riwal overtar JLG lifter i Norge

Riwal overtar agenturet på JLG lifter og teleskoptrucker i Norge. Det er de godt fornøyd med.

– Å bli forhandler for JLG åpner opp for helt nye muligheter for Riwal Norge, både på kort og lang sikt. Det sikrer en fortsatt mulighet for vekst i Norge. Dette er noe vi har ønsket oss i mange år, sier Karl Oskar Fevik i Riwal Norge.

JLG-agenturet var tidligere hos Lift-gruppen og Brubakken.

Annonse

JLG Industries er en stor produsent av løfteplattformer og teleskoptrucker. Riwal gleder seg på sin side over å kunngjøre at de har blitt utnevnt til selskapets distributør for Norge.

Tilstedeværelse

JLG er en del av Oshkosh Corporation, som lager et bredt utvalg av tilgangsutstyr, kommersielle kjøretøy, brann- og redningskjøretøy, militære og spesialiserte kjøretøy samt spesialkarosserier til kjøretøy.

– Vi er svært glade for å kunne utvide partnerskapet vårt med Riwal i Norge. Tilstedeværelsen deres i landet og kunnskapen deres om markedet vil bidra til å sørge for ytterligere vekst av produktene og tjenestene våre i regionen, sier visepresident Karel Huijser i JLG.

Som distributør vil Riwal bli ansvarlig for salg, markedsføring, opplæring og ettersalgstjenester for hele utvalget av JLG-løfteplattformer.

Utleie og sluttbrukere

Riwal vil betjene både utleiefirmaer og sluttbrukere innen bygg og anlegg, produksjon og logistikk. Fra før er Nederland-baserte Riwal JLG-forhandler i Nederland, Polen, Kasakhstan og landene på Balkan.

– I fjor feiret Riwal og JLG at det var 25 år siden Riwal ble en offisiell JLG-distributør. Dette langvarige partnerskapet har resultert i at vi har en omfattende erfaring med JLG-merket i maskinparken vår for utleie. Denne forhandlervirksomheten har gjort det mulig for oss å bli en av lederne innen AWP-utstyr i landene vi er representert. Våre høyt motiverte team i de nordiske landene vil kunne få til en betydelig utvikling av den lokale virksomheten i tilknytning til tilgangsutstyr. Potensialet er stort, siden kjøp av nytt utstyr i tillegg til kjøp av tradisjonelt brukt utstyr blir stadig vanligere, sier administrerende direktør Pedro Torres i Riwal.

Riwal Holding Group ble grunnlagt i 1968 or har hovedkontor i Nederland. Selskapet er en internasjonal spesialist innen utleie og salg av løfteplattformer, teleskoptrucker og strømaggregater. Riwal har over 2500 ansatte, driver 70 utstyrsdepoter i 6 land, betjener over 20 000 enheter og driver virksomhet i over 70 land.