Ny hjullastersjef i Pon

Dette er Heming Kornstad. Han er ny produktsjef for hjullastere i Pon Equipment Norge. Pon har også fått ny HR-direktør.

Pon har i begynnelsen av april fått inn to nye fagfolk på hovedkontoret på Berger: Heming Kornstad og Anne-Cathrine Andresen.

Heming Kornstad (33) begynte 12. april som ny produktsjef for hjullastere i Pon Equipment Norge AS.

Annonse

Han kommer fra Norwegian Agro. Der var han salgs- og produktsjef for CLAAS traktor, hjullaster og teleskoplaster. Heming skal ha produktansvar for Cat hjullastere.

Heming Kornstad – produktsjef hjullastere

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og ser fram til å bli en del av teamet i Pon Equipment. Med dedikerte kolleger og en sterk merkevare i ryggen er jeg topp motivert til å bidra slik at vi sammen gjør hverandre gode, og når de målene vi setter oss, sier Heming Kornstad.

Han er oppvokst i Trysil, og har nå bosatt seg i Nannestad. Kornstad er utdannet innen produktutvikling fra Høgskolen i Gjøvik og har en master i ledelse av teknologi fra Trondheim.

Anne-Catrhine Andersen – HR-direktør

Anne-Cathrine Andresen (52) hadde sin første arbeidsdag 6. april i stillingen som HR-direktør i Pon Equipment og Pon Power.

Anne-Cathrine Andresen, HR-direktør i Pon Equipment Norge og Pon Power Norge.

Hun overtar etter Ivar Christoffersen, som gikk av med pensjon ved nyåret etter mange år i Pon. Anne-Cathrine bor i Ytre Enebakk med mann, og har to bonusbarn på 20 og 22 år.

Hun har 14 års erfaring med HR-arbeid i Gresvig-konsernet, blant annet seks år som leder for HR Service. Her har hun jobbet med rådgivning, endringsledelse, etablering, standardisering og implementering av systemer og rutiner i kjedene G-Sport, G-MAX og Intersport. De to siste årene har hun jobbet som HR-sjef i Østkran AS.

– Selskapet har en sterk merkevare, svært dyktige medarbeidere og en positiv og god kultur. Jeg tar fatt på oppgavene med stor glede, og ser frem til å kunne bidra til å nå Pons målsetninger gjennom de sterke teamene og kompetente medarbeiderne i selskapet, sier den nye HR-direktøren i Pon Equipment og Pon Power AS.