Naboen på Snorkel-tur

Naboen AS har kjøpt hele 147 Snorkel-maskiner, som blir levert denne våren. To helelektriske teleskoptrucker er allerede på plass, og Naboen har opsjon ytterligere to.

Bestillingen på totalt 147 Snorkel-maskiner, som Naboen gjorde tidlig i 2021, inkluderer bl.a. Snorkel TM12 6m søylelifter, S3219E 8m sakselifter, S3006P push-around sakselifter, samt to SR626E 6m teleskoptrucker, som går på vedlikeholdsfrie litiumbatterier, og er helt utslippsfrie. De løfter opp til 2600 kg, har en maksimal løftehøyde på 5,79 meter og har merkefrie dekk.

Vil tilby «grønne» produkter

– Naboen skal være fossilfrie innen 2030, og vi ser derfor alltid etter nye maskiner og produkter som kan hjelpe oss dit. Derfor var vi veldig interessert i å teste den første helelektriske teleskoptrucken fra Snorkel og benytte anledningen til å bli et av de første utleieselskapene som tilbyr disse enhetene til våre kunder. Det sier Jone Ølberg, ansvarlig for flåtestyring hos Naboen, i en pressemelding.

Annonse

Bestillingen av de 147 maskinene gjorde Naboen tidlig i 2021, og alle skal leveres innen utgangen av mai i år. (Foto: Naboen).

Ifølge pressemeldingen driver Naboen, som er ISO 14001-sertifisert, en stort sett elektrisk utleieflåte. Selskapet har kontinuerlig fokus på investering i nullutslipps- og «grønne» produkter, for å erstatte de som tradisjonelt drives av fossilt brensel og forbrenningsmotorer.

– Det er flott å se Naboen investere i elektriske teleskoptrucker, og vi takker dem for denne siste bestillingen, sier Matthew Elvin, adm. dir. i Xtreme Manufacturing & Snorkel.

– Naboen er en av de ledende når det gjelder miljøforpliktelser, og vi er veldig glade for å kunne spille vår rolle ved å levere elektriske alternativer til tradisjonelle dieselprodukter, som fremdeles leverer den ytelsen kundene forventer.