Hesselberg styrker service og ettermarked

– Vi er stolte over å kunne fortelle at vi har inngått et samarbeid med Jonstad Auto på Alvdal. Dette for å bedre responsen vår ovenfor kundene i distriktet, sier Andreas Moe, regionsleder Øst i Hesselberg Maskin AS.

– Jonstad Auto skal utføre service og andre reparasjoner på våre produkter, som et supplement til våre egne mekanikere, utdyper han i en pressemelding fra selskapet.

Midt mellom Oslo og Trondheim

Jonstad Auto AS, som ligger midt mellom Oslo og Trondheim, langs rv3, er et servicesenter og verksted for lastebil og personbil. De har i tillegg utsalg av utstyr og deler til både industri og bileier.

Annonse

– Vi er opptatt av å holde kundene på veien og etterstreber god og rask service. I dag er vi 15 årsverk og er i stadig utvikling. Vi er glade for å kunne samarbeide med Hesselberg på service av utstyr og maskiner, sier Øystein Müller i Jonstad Auto AS.

Andreas forteller videre at det har blitt utført opplæring på 3 stk. hos Jonstad, og de er klare til oppstart.

– I tillegg oppretter vi et lager hos dem, med filter, olje og andre servicedeler. Vi gleder oss over dette samarbeidet og tror dette vil bli til stor glede for våre kunder i distriktet, avslutter Andreas Moe.