Stor interesse for Nord-Norges bygg- og anleggsmesse – NNBA 2022

MEF og NESO inviterer for syvende gang til Nord-Norges Bygg- og Anleggsmesse – NNBA. Det skjer i Tromsø, i juni 2022. Interessen for å delta som utstiller er stor.

TROMSØ: For syvende gang skal Nord-Norges Bygg- og anleggsmesse arrangeres på Mandelasletta i Tromsø. Arrangementet går av stabelen i perioden 10-12 juni i 2022.

Stander inne og ute

Bookingen av standplasser startet 1. mars. I løpet av de første timene var over 1/3 av de store standplassene revet vekk og alle demoområdene solgt. Neste års messe kan skilte med 164 store stander ute på den store sletta og 120 mindre standplasser i Nord-Norges største oppvarmede teltrigg.

Annonse

Nord-Norges bygg- og anleggsmesse NNBA foregår på Mandelasletta i Tromsø. (Foto: Jørn Søderholm)

HELTREFF: Gravemaskinfører Jørn Berg i Roald Madsen AS traff bra. Det gjorde også det meste annet på NNBA 2019. I juni 2022 skjer det igjen.

Nord-Norsk bygg- og anleggsmesse (NNBA) er den største messen i Nord-Norge. Messen arrangeres hvert tredje år.

– Et stort arrangement hvor hele bransjen i nord samles. Det nyeste utstyret, ny teknologi, konkurranser og spennende aktiviteter, samt sosiale møteplasser vil prege neste års messe. Til og med en egen entreprenørbarnehage blir etablert for de aller minste besøkende, sier distriktssjef Jorunn Nyheim i MEF region nord.

Hun er prosjektleder for NNBA 2022.

Konkurranse for lærlinger

Sunniva Kostamo fra Mietinen Maskin AS i Vadsø var en av deltakerne i lærlingekonkurransen på NNBA 2019. (Foto: Jørn Søderholm)

Bransjen har et stort behov for lærlinger og rekruttering til bransjen. Neste års messe vil derfor igjen invitere lærlinger til lærlingekonkurranse hvor de får demonstrert praktisk arbeid for inviterte elever fra alle ungdomskoler i byen.

Det er selvsagt gratis inngang. Arrangørene tar høyde for å enda flere besøkende enn forrige messe i 2019. Den gang var messen utsolgt, med besøksrekord på hele 9 400 besøkende var innom messen.

– Det er hyggelig å arrangere et så stort arrangement når forhåpentligvis samfunnet er tilbake til mer normale tilstander. Arrangementet er også et viktig og positivt bidrag for å sette fokus på bransjens verdiskaping i samfunnet, sier Nyheim.

Arrangeres av MEF og NESO

NNBA arrangeres av MEF region nord og Nordnorske Entreprenørenes Service Organisasjon (NESO), med henholdsvis 300 maskinentreprenør-medlemmer og 135 bygg-medlemmer. Sammen representerer de en stor del av bygge- og anleggsbransjen i Nord-Norge.

– Vi ser virkelig frem til NNBA neste år. Jeg gleder meg til å presentere et spennende og rikholdig program, og ikke minst til flotte messedager i Tromsø. Her blir det gode kontakter for utstillere, salg, underholdning og fine opplevelser for besøkende, sier prosjektleder Jorunn Nyheim.