Pon Equipment satser på teknologi

Har ansatt en egen produktsjef for teknologi og maskinstyring.

Marcos Gonzalez er ansatt som ny produktsjef for teknologi i Pon Equipment Norge fra 1. februar 2021. Han kommer fra SITECH, hvor han har jobbet som Supportingeniør.
Gonmzales er 37 år, opprinnelig fra Spania og bor nå i Oslo sammen med sin samboer og datter på ett år. Han er utdannet ingeniør i elektronikk og automasjon ved universitetet Carlos III i Madrid.

– Pon Equipment har gjort noen omstruktureringer for å møte kundens behov ytterligere og forberede oss på fremtiden. Vi har derfor ansatt en egen produktsjef for teknologi og maskinstyring på Cat anleggsmaskiner. Marcos vil jobbe med teknologien på alle maskinene i Pons portefølje, heter det i en pressemelding fra Pon.

Annonse

– Det norske markedet er langt fremme innen teknologi på anleggsplassen, og kundene stiller stadig større krav til våre produkter og tjenester. Teknologien som er innebygd i Cat-maskinene er verdensledende. Derfor vil vi nå møte kundens behov og de kravene som stilles til dagens entreprenører, sier Marcos Gonzalez.

Pon Equipments produktsjef-team

Det nye produktsjef-teamet i Pon Equipment består av Jon Granlund (produktsjef for Cat kompaktmaskiner og minigravere), Fredrik Sætren (produktsjef for Cat hjullastere) Marius Halnes (produktsjef for Cat gravemaskiner), Glenn Thorén (produktsjef Cat paving) og Marcos Gonzalez (produktsjef for Cat teknologi).

Pon Equipments nye produktsjef-team. Øverst fra venstre: Jon Granlund, Fredrik Sætren og Marius Halnes. Nederste fra venstre: Glenn Thorén og Marcos Gonzalez. (Foto: Pon Equipment).