Ny produktsjef for Cat gravemaskiner

Marius Halnes er ny produktsjef for Cat gravemaskiner hos Pon Equipment Norge.

Halnes startet hos Pon Equipment 4. januar 2021, og kommer fra Skanska, hvor han har jobbet som maskinansvarlig siden 2011. Han vil ha produktansvar for Cat beltegravere og Cat hjulgravere, og vil ha arbeidssted på Pons hovedkontor på Berger.

Marius Halnes er født i 1984, er fra Måløy og har bosatt seg på Ridabu (Hamar). Han er utdannet maskiningeniør og har en sønn sammen med samboer.

Annonse

– Jeg er veldig motivert til å ta tak i de oppgavene som venter hos Pon Equipment, og bruke den erfaringen jeg har som tidligere kunde av Pon Equipment. Jeg ser frem til å bidra med mine kvaliteter og være med på laget, sier Halnes.

Tidligere produktsjef, Svein Arne Delbekk har gått over i stilling som tekniker og instruktør på Pon Equipments tekniske avdeling.