Kjøpte 17 nye ploger på én gang

Da Arento, en av Sveriges største maskinutleieselskaper, skulle skaffe seg en snøplog til vintersesongen 20–21, bestilte de like godt hele 17 splitter nye diagonalploger fra Mählers.

Til vintersesongen 20–21 var Arento på jakt etter en snøplog som skulle oppfylle en rekke viktige kriterier. To av disse kravene var at plogen måtte være av sikkerhetstype med fjærende stålholdere og beregnet for såkalt «svart vei». Valget falt på Mählers’ nye modulære diagonalplog DPM, som nylig ble lansert.  Arento slo til på 17 stykker på en gang.

– Mählers’ nye plog oppfylte kriteriene og virket såpass interessant at vi bestemte oss for å gå «all in» på den, sier Stefan Johansson, maskinsjef hos Arento i en pressemelding fra Mählers.

Annonse

Stefan Johansson har selv lang og god erfaring med Mählers’ produkter.

– Jeg jobbet i 18 år i et familieeid selskap for Svevia i Ånge, og da kjørte vi med Mählers’ diagonal- og sideploger på lastebilene, og vi hadde også Mählers’ sideplog på veihøvlene, sier han.

Ren kjørebane

Mählers’ nye plog DPM er spesifikt designet for å være «svartveiplog» og har utløsende og individuelt opphengte skjærholdere for høyeste sikkerhet. Dette var noen av fordelene som bidro til det relativt store Mählers-innkjøpet.

– Det stilles strenge krav til å få en så ren kjørebane som mulig for å hindre gjenfrysing. Den nye plogen blir perfekt til å oppfylle disse kravene, sier Stefan Johansson.

Sikkerhet

Sikkerhet er ekstra viktig for Arento og deres kunder. Derfor setter maskinutleieselskapet ekstra stor pris på de fjærende stålholderne på DPM, som gjør den svært «ettergivende» og bidrar til sikrere veivedlikehold.

Etter innkjøpet av de 17 nye plogene er Arento nå godt rustet for de fleste vinterforhold.